Een juweeltje van chocolade. Volledig naar uw smaak.

Empreinte chocolat is de eerste Belgische chocolaterie die u dit unieke voorstel doet: Depersonalisering van uw pralines en verpakkingen voor uw evenementen enbedrijfsgeschenken.

Klasse en artisanaat ten dienste van uw onderneming: proef de zinnenprikkelende smaak van echte ambachtelijke Belgische chocolade,… onze pure passie en professionele know-how!

U bent uniek. En wij bieden u de luxe van unieke chocolade.

Uw creativiteit kent geen grenzen. Wij zetten die om in een cadeau op maat.

  • Wij doen kwaliteitschocolade alle eer aan
  • Wij combineren vier niveaus van gepersonaliseerde chocolade
  • Bij ons staat innovatie ten dienste van het ambacht

1. Wij doen kwaliteitschocolade alle eer aan :

Wij passen de beste ambachtelijke technieken toe en werken enkel met Belgische chocolade van topkwaliteit. We selecteren onze grondstoffen en producten met zorg…

Onze know-how laat ons toe smaken en het krokante van chocolade op de eerste plaats te zetten. Kenners zullen dat appreciëren.

2. Wij combineren vier niveaus van gepersonaliseerde chocolade :

  • Chocolade op uw maat : voeg uw logo, foto, datum of naam toe in vierkleurendruk
  • De smaken : kies uit ons klassiek of trendy gamma
  • De verpakking : geef uw verpakking een persoonlijke touch met een doos, wikkel en lint naar keuze
  • Luxe heeft geen grenzen : Vertel ons uw specifieke behoeftes en wij vervullen uw wensen

Op maat gemaakte chocolade is een individueel proces. Eenzelfde doosje kan uit allemaal verschillende pralines bestaan. De doosjes kunnen telkens worden aangepast aan de persoon die ze cadeau krijgt.

Uw cadeau is de spiegel van onze unieke samenwerking.

3. Bij ons staat innovatie ten dienste van het ambacht

De nieuwe technologieën laten ons toe om cacaopasta in vierkleurendruk af te printen. We gebruiken een eetbare inkt, speciaal ontworpen voor deze pralines, het resultaat van meerdere jaren ontwikkeling. Speciale magnetische vormen garanderen een perfecte glans en helderheid.

U zult onder de indruk zijn van de uitzonderlijke kwaliteit!

Wij combineren onze passie en know-how met een commerciële ingesteldheid. Ons team van specialisten is een garantie op topkwaliteit, proactiviteit en efficiëntie.

Empreinte Chocolat combineert passie, technologie en professionalisme.

Onze plaatjes Empreintes Chocolat

Onze gepersonaliseerde plaatjes heeft veel succes als wenskaart, kaart om een nieuw adres, een nieuw website, een nieuw product aan te kondigen, om iemand te bedanken. En die kunnen vanuit uw adresboek individueel gepersonaliseerd worden.

Hoe werkt het ?

Uw kunt de versiering (bloemen of droge vruchten) van het plaatje kiezen  en ook de boodschap die uniek per tablet kan zijn. Uw tabletten worden in een luxe doosje geleverd.

Onze smaken Empreinte Chocolat
Onze visitekaart “Say it” van Empreinte Chocolat

De visitekaartjes hebben veel succes als u een langere boodschap of hoge kwaliteitsfoto’s wenst te gebruiken. We kunnen hier ook uw adresboek gebruiken en ieder kaartje personaliseren.

Onze snoepjes

Kondig een geboorte of een doop aan met gepersonaliseerde pralines met het foto van uw kind.

Uw familie breidt zich uit. Kondig het aan met gepersonaliseerde chocolade pralines met zijn of haar naam, geboortedatum en foto. Wat een origineel cadeau ! Vervang de gewone dragees door gepersonaliseerde chocolade plaatjes of combineer de twee…

Aankondiging van geboorte of van doop

Echte plaatje met chocolade dat we naar uw keuze en kleuren kunnen versieren (nootjes, amandelen…).  Ieder plaatje wordt individueel gepersonaliseerde op basis van uw lijst van gasten.

Tafeldecoratie met chocolade

Het foto van uw baby op pralines zullen iedere tafel van uw gasten opfleuren. Het is de ideale decoratie voor deze unieke dag en gasten zullen met plezier deze smakelijke herinnering meenemen.

Dankbrieven met chocolade

Hoe kunt u onvergetelijke dankbrieven hebben ?

Onze smakelijke chocolade plaatjes zullen u toelaten om uw mooiste foto van de geboorte of de doop van uw kind te delen. En bovendien kunnen we deze plaatjes op basis van uw lijst van gasten personaliseren. Stel u voor een plaatje met “Ter gelegenheid van de geboorte van Benoit, dank voor alles meter !”.

Cadeaus met chocolade voor de peter en meter

Om de peter en meter te bedanken voor de mooie cadeaus voor hun petekind, kunt u een meer dan origineel cadeau voorzien met gepersonaliseerde chocolade pralines.

Verjaardagscadeaus met chocolade

Verras uw vriendenkring en uw familie door een ongeloofelijke chocolade herinnering aan te bieden. Bijvoorbeeld schenk pralines met hun foto “Bij geboorte – Na 1 jaar …”, of vul een mooie doos met fotos van uw families op pralines of verzamel plaatjes die de tofste momenten van hun leven in herinnering zullen brengen…